Meniu
Coș

Despre Noi

S.C. ABACOMP COMERT S.R.L. fondată în 1997 în Cluj-Napoca, este importator și distribuitor specializat cu peste 20 ani experiență în domeniul compresoarelor de aer și al uneltelor pneumatice.  

Domeniul principal de activitate îl constituie comercializarea produselor pneumatice profesionale cu marcă de renume:

  • compresoare ABAC, FINI NUAIR, KTC
  • unelte pneumatice ABAC, GAV
  • accesorii, cuple pneumatice GAV, OMG , VEPA
  • furtunuri pentru aer comprimat MEBRA

Numele producătorilor - bine cunoscute pe plan mondial , sunt garanții din punct de vedere calitativ al produselor, precum şi al încadrarii lor în cele mai înalte niveluri ale standardelor internaționale.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastră are la bază rezultatele analizei profilului beneficiarilor săi, a cerințelor și așteptărilor acestora. În compania Abacomp S.R.L. se pune foarte mult accent pe creșterea constantă a nivelului de pregătire teoretică și practică a tuturor angajaților.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie mulțumit și de aceea îi punem la dispoziție, pe lângă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente.

Experienta Abacomp S.R.L., relațiile bune cu companiile colaboratoare reprezintă un capital serios și un plus de valoare pe care îl punem la dispoziția clienților noștri.

Produsele noastre se adresează în special utilizatorilor industriali care pretind un grad înalt de calitate în vederea obţinerii unui randament  cât mai bun.