Meniu
Coș

Termeni și Condiții

1. Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului www.abacomp.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii față de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.abacomp.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

3. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ABACOMP.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.abacomp.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.abacomp.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

5. Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.abacomp.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC ABACOMP COMERT SRL sau cu partenerii acestuia în conformitate cu regulamentul UE 679/2016 aplicabil din 25 mai 2018.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site conform regulamentului UE 679/2016.

6. Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.abacomp.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe www.abacomp.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre SC ABACOMP COMERT SRL si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre Abacomp.

7. Returnarea produselor
Consumatorul persoana fizica poate solicita returnarea produselor in conformitate cu Ordonanta 130/2000 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele juridice nu beneficiaza de optiunea de returnare a produselor cumparate.

" Consumator = orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; "
" Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. "

Intrucat Ordonanta nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, compania noastra impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur.

**În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. 

SC ABACOMP COMERT SRL