Meniu
Coș

Informații Livrare

Cum intru in posesia produselor?

 

Puteți primi produsele acasă* sau puteți să le rezervați online și să le ridicați din magazinele nostre din Cluj-Napoca sau Târgu Mureș.

1. Livrarea la domiciliu.

Termenul de livrare va fi comunicat de către departamentul de vânzări al ABACOMP și poate varia intre 24 ore și 5 zile lucrătoare, în funcție de locația produselor și de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depași 5 zile.

Pentru produsele cu stoc limitat sau precomandă, livrarea se face intre 48 ore și 30 zile. 
Termenul de livrare se calculează începând cu momentul confirmării telefonice a comenzii Dvs. sau, în cazul comenzilor plătite prin OP, cu momentul încasării banilor.

Nu livrăm în mai multe etape!

Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor în intervalul orar solicitat de clienții ABACOMP. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic cu echipele de livrare. 

Taxa de livrare o puteți afla pentru întreaga comandă în momentul consultării detaliilor din coșul de cumpărături.


2. În Magazinul ABACOMP.

Alegând opțiunea Ridicare din magazin veți putea ridica produsele comandate direct din depozitul nostru, imediat dupa ce veți fi anunțat de către personalul nostru.(prin email sau telefonic).


* În cazul livrărilor de produse voluminoase, livrarea se face pana in fata locuintei (domiciliului). 
* În cazul livrărilor prin curierat (de regulă produse mici), livrarea se face pana în domiciliul clientului.


Cum plătesc?

1. Plata cash la livrarea produselor

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.

2. Plata cu Ordin de Plata

In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.